> Obowiazek-informacyjny

Obowiązek Informacyjny

Administratorem danych osobowych Użytkownika udostępnionych za pośrednictwem formularza kontaktowego, czyli podmiotem decydującym o celach i sposobach ich przetwarzania, jest WESTO ZAKŁAD PRODUKCJI DRZEWNEJ STANISŁAW WYSZYŃSKI, Diamentowa, 50, 11-036, Naterki, NIP 7390407143, (dalej jako Administrator).

Podane przez Użytkownika w formularzu kontaktowym dane osobowe są przetwarzane przez Administratora na podstawie zgody wyrażonej przez Użytkownika, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. a)Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE - zwanego dalej RODO.

Podanie danych osobowych zawartych w formularzu kontaktowym jest dobrowolne. Użytkownik ma prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie poprzez kontakt z Administratorem rodo@westo.pl, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do swoich danych osobowych w każdym czasie, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

Administrator przetwarza dane osobowe Użytkownika Serwisu w następujących celach:

  1. Komunikacji z Użytkownikiem, w szczególności obsługi reklamacji dotyczących produktów lub usług Administratora;
  2. Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych drogą elektroniczną;
  3. Umożliwienia Użytkownikowi przesyłania komentarzy lub opinii dotyczących produktów lub usług Administratora.

Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika podane w formularzu kontaktowym również w następujących celach:

  1. w celu zawarcia i realizacji ewentualnej umowy pomiędzy Użytkownikiem a Administratorem oraz obsługi Użytkownika jako klienta Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
  2. w celu prowadzenia rozliczeń finansowych z Użytkownikiem będącym klientem Administratora tytułem realizacji ewentualnej umowy zawartej między stronami, a także ewentualnego dochodzenia roszczeń od Użytkownika będącego klientem w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f) RODO oraz spełnienia obowiązków prawnych Administratora wobec organów podatkowych na podstawie odrębnych przepisów zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) RODO;
  3. w celu realizacji działań marketingowych Administratora w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także zgodnie z oświadczeniami woli dotyczącymi komunikacji marketingowej złożonymi wobec Administratora. Zgody udzielone w zakresie komunikacji marketingowej (np. na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną lub kontakt telefoniczny w celach marketingu bezpośredniego) mogą być wycofane w dowolnym czasie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  4. w celu realizacji obowiązków prawnych Administratora wobec Użytkownika określonych w RODO, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. c) RODO.

Więcej informacji dotyczących powyższych celów przetwarzania danych osobowych Użytkownika znajduje się w Polityce prywatności opublikowanej w Serwisie.

Dane osobowe Użytkownika nie są przekazywane przez Administratora podmiotom trzecim.

Administrator przechowuje dane osobowe przez taki okres, jaki jest konieczny do osiągnięcia określonych celów, tj.:

  • przez okres prowadzenia działalności gospodarczej przez Administratora.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów związanych z przetwarzaniem danych osobowych należy kontaktować się z Administratorem pod następującym adresem:
Diamentowa 50, 11-036 Naterki, rodo@westo.pl.

Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

WESTO jest producentem drewnianych drzwi o wysokich parametrach technicznych i estetycznych. Wieloletnie doświadczenie oraz odpowiednie technologie pozwalają na sukcesywną rozbudowę oferty drzwi zewnętrznych i drzwi wewnętrznych produkowanych w Zakładzie Produkcji Drzewnej.

 

Głównym filarem działalności firmy WESTO jest produkcja drzwi w technologii płycinowej i płytowej. W procesie produkcji wykorzystywane jest lite drewno, drewno klejone lub płyty wiórowe. Wszystkie rodzaje drzwi wykańczane są naturalną okleiną sosnową, dębową, olchową lub jesionową.

Poza szeroką ofertą drewnianych drzwi bezklasowych produkujemy także drzwi przeciwpożarowe, dymoszczelne i akustyczne w technologii HALSPAN oraz drzwi akustyczne certyfikowane w Centrum Techniki Okrętowej w Gdańsku.

  • dźwiękoszczelne drzwi 32dB
  • dźwiękoszczelne drzwi 42dB
  • przeciwpożarowe drzwi EI30
  • przeciwpożarowe drzwi EI60

Wyspecjalizowany zespół stolarzy zajmuje się również realizacją projektów drzwi na wzór z dużą precyzją odtwarzając drzwi historyczne.

Oferta obejmuje głównie wewnętrzne i zewnętrzne drzwi do mieszkań, domów jednorodzinnych. W sprzedaży mamy również drzwi hotelowe oraz produkty przeznaczone do obiektów użyteczności publicznej, w tym między innymi drzwi dźwiękoszczelne.

Zakład Produkcji Drzewnej WESTO zlokalizowany jest w miejscowości Naterki niedaleko Olsztyna.

 

Duży wybór wzorów i możliwość modyfikacji drzwi

W naszej stałej ofercie dostępne są drzwi wewnętrzne i zewnętrzne w wielu wersjach kolorystycznych, z przeszkleniami lub bez, zdobieniami, frezami. Jeżeli jednak upatrzony przez Państwa model nie do końca Państwu odpowiada istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji. Nasze wieloletnie doświadczenie w produkcji drzwi jest gwarancją satysfakcjonującego efektu końcowego oraz Państwa zadowolenia z wybrania naszej oferty. Decydując się na wprowadzenie zmian w konkretnym modelu drzwi mają Państwo pewność, iż wybrane przez Państwa drewniane drzwi WESTO w stu procentach będą odpowiadały Państwa oczekiwaniom pod względem wizualnym. Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania związane z naszą ofertą, pozostajemy do dyspozycji.

Firma godna zaufania logowarmia mazury logo        logofsc